Prijetio da će zapaliti pumpu povrijedio policajca, pa preminuo na Psihijatriji

Banjalučka policija tokom vikenda reagovala je po prijavi da muškarac prijeti da će upaljačem zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo, a po dolasku policija je utvrdila da se radi o G. Đ. (48) iz Banjaluke.

Slučaj je prijavljen u subotu u 03,25 časova, a kako je saopšteno iz policije dok su medicinski radnici pokušali da ga zbrinu dobio je epileptični napad, usljed čega je zadobio povredu glave.

Nakon što je prevezen  na Univerziteski – klinički centar Republike Srpske policiji je ponovo prijavljeno, od strane radnika oko sedam časova da ovaj pacijent u na Klinici za psihijatriju, neće da izađe iz sanitetskog vozila, i da im je potrebna pomoć policijskih službenika.

“Po dolasku na lice mjesta, navedeni je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je pružena pomoć radnicima Klinike za psihijatriju, koji su medicinski zbrinuli navedeno lice”, navodi se u saopštenju.

Istog dana u 07.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju policija je obaviještena da je pacijent preminuo.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju beživotnog tjela. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj”, navode iz PU Banjaluka.

Kako saznajemo u pitanju je pacijent koji je više puta liječen od alkoholizma.

NN

Prethodni članakHOROR – Muškarac stradao nakon svinjokolja: Pao sa bicikla na nož i preminuo
Naredni članakPijani Bilećanin prijetio bivšoj djevojci i njenom momku