Predstavljeni realizovani projekti i programi Gradske uprave Trebinja

Na području grada Trebinja u proteklom periodu urađen je niz investicija koje su promijenile sliku Trebinja i od grada stvorile prepoznatljivo mjesto u jugoistočnoj Evropi, rekao je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

„Vrijednost svih realizovanih projekata je oko 100 miliona KM, pored grada Trebinja veliku podršku smo dobili od Vlade RS i Vlade Republike Srbije“, istakao je Ćurić.

Prema njegovim riječima završeno je 70 velikih projekata čija je pojedinačna vrijednost veća od 50.000 KM i više od 100 manjih investicija čija je pojedinačna vrijednost do 49.000 KM.

„Izgradili smo nove sisteme za navodnjavanje, vodovodne sisteme, Vatrogasni dom, Palatu pravde, rekonstruisan je magistalni put do Ljubinja, uređen je Gradski park, popločavaju se ulice Starog grada i niz drugih projekata“, ističe on.

Kako se danas moglo čuti Grad je kroz 54 programa podržao porodice, privrednike, djecu sa sela, majke, boračke kategorije, ugrožene porodice,  poljoprivrednike, studente i đake.

U ime mjesne zajednice Gorica riječi zahvalnosti gradonačelniku i Gradskoj upravi uputio je Rade Drinjak, predsjednik Mjesne zajednice Gorica.

„Vodosnabdjevanje naselja Podgljivlje, Bogdanića Do, asfaltiranje najfrekventije ulice u Vinogradima, izgradnja vrtića Srbije, dječijih igrališta, neki su od projekata koji su uspješno realizovani. Građani su predlagali šta je najprioritetnije, a Grad u najvećem obimu uspješno realizovao“, rekao je Drinjak.trebinjelive, radiotrebinje