Poznata novinarka novi predsjednik OO SDS Pale

Poznata novinarka BN televizije Slađana Jašarević izabrana je večeras za novog predsjednika Opštinskig odbora SDS Pale.

DS i Pale imaju neku posebnu vezu. Ta veza je možda malo olabavila posljednjih godina ali na meni je i to je moj cilj da Srpsku demokratsku stranku u Palama vratim na ono mjesto koje joj pripada, a to je pozicija broj jedan u Palama, istakla je Jašarevićeva nakon Skupštine na kojoj je izabrana.

Ona se zahvalila na povjerenju koje joj je dato i predstavila svoje viđenje stranke u Palama za naredni vremenski period.

– Zahvaljujem se svim članovima Srpske demokratske stranke u Palama ali i Predsjedništvu SDS što su mi dali priliku da budem na čelu Opštinskog odbora SDS Pale – poručila je Slađana Jašarević.

Predsjednik Srpske demokratske stranke, Mirko Šarović je istakao da je Jašarevićeva hrabra žena, hrabrija od mnogih muškaraca, spremna da kaže u lice svakome ono što im pripada, da ona ne ćuti već diže svoj glas za svoj narod.

– Poslije nekoliko mjeseci upornog rada i konsolidacije naše stranke u Palama, u istorijskom mjestu i za Republiku Srpsku ali i za Srpsku demokratsku stranku, završili smo jedan proces i dobili novo rukovodstvo. Slađana Jašarević, na moje veliko zadovoljstvo, je novi predsjednik OO SDS Pale – istakao je Šarović.

On kaže da vjeruje da je SDS “pogodio” s ovim izborom. Važno je, istakao je Šarović, da dame zauzimaju najvažnija mjesta u strukturi SDS

– Njen izbor će unaprijediti i položaj naše stranke u ovome važnom gradu – zaključio je Šarović.

Prethodni članakDijani Hrkalović ukinut pritvor
Naredni članakVUČIĆ UPUTIO SNAŽNU PORUKU BIRAČIMA: Daću sve za ljude, za naše građane i Srbiju! FOTO, VIDEO