Potpredsjednik banjalučkog DEMOS-a: Srušili smo Radojičića, podržimo opet Stanivukovića

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem potpredsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Nenad Šibarević na jednom okupljanju prisutnima govori da na predstojećim lokalnim izborima podrže PDP-ovog kandidata za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Šibarević je u obraćanju naglasio da javno podržava aktuelnog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a na tu izjavu je dobio i aplauz, prenosi ATV.

– Јa vas molim da podržite tog mladog čovjeka, podržali smo ga kad smo rušili /kandidata SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke na prošlim lokalnim izborima/ Igora Radojičića – istakao je Šibarević.

On je, između ostalog, govorio i o tome gdje će sve raditi puteve na području Potkozarja, ukoliko Stanivuković pobijedi.

Nenad Šibarević je u tri mandata biran za odbornika u Skupštini grada Banjaluka. Privatni je preduzetnik i bavi se uzgojem šarana.

DEMOS u Banjaluci je u koaliciji koju predvodi SNSD.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković ranije je rekao da su određeni koalicioni partneri na nivou grada saučesnici gradonačelnika Stanivukovića u vršenju brojnih nepravilnosti u najvećem gradu Srpske.

Prethodni članakUsvojen Nacrt budžeta institucija BiH, veći za 40 miliona
Naredni članakProslavljeni trener odbio da preuzme “Orlove”