Pokreni avanturu uz GoPro Hero 10 akcijsku kameru iz m:tel ponude

GoPro Hero 10 je vodootporna, sportska kamera koja će vas oduševiti brzinom, performansama i funkcijama.

Jedan od popularnijih GoPro modela – prenosiva akciona kamera Hero 10, idealna je za sve ljubitelje avanture i adrenalina, ali i za svakoga ko želi profesionalno da zabilježi i sačuva značajne životne trenutke u obliku video-sadržaja.

Vrhunska kamera ima veću brzinu kadrova, odziv kontrole dodirom, a revolucionarni procesor omogućava snimanje u 5.3 K rezoluciji pri 60 sličica u sekundi, te rezoluciju fotografija od 23 MP, sa visokim detaljima i ažuriranim postavkama i funkcijama. Ukoliko želite, možete koristiti i opciju 8x “Slo-Mo” za snimanje usporenog kretanja u 2.7 K rezoluciji. Ključna poboljšanja dolaze kao još jedan GP2 čipset, omogućavajući nove stope dizajna usporenog snimanja, brzinu prenosa i poboljšanje kvaliteta slike.

HyperSmooth 4.0 pružiće izuzetnu stabilizaciju u svakom trenutku i snimanje video-materijala vrhunskog kvaliteta, a uz pomoć ove tehnologije stvorićete izvanredne snimke čak i u uslovima slabog osvjetljenja.

Fantastičnu GoPro Hero 10 kameru potražite po cijeni od 48,00 KM mjesečno u nekom od m:tel IPTV paketa i snimite izuzetne detalje i zadivljujuće kontraste vaših novih avantura.

Dodatne informacije o ponudi  pogledajte na www.mtel.ba ili posjetite neku od najbližih m:tel poslovnica.

Prethodni članakODLIČNA ATMOSFERA UZ ZVEZDIN KARAVAN
Naredni članakDjevojka poginula u sudaru golfa i kamiona