PODRŠKA LISTI ‘OSTAJTE OVDJE’ – MILIVOJEVIĆ SA KRIVOKAPIĆEM U PODGORICI

Nosilac liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“ Velibor Milivojević sastao se u Podgorici sa mandatarom za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem kojem je čestitao izbornu pobjedu i dobijanje mandata za sastavljanje vlade.

U dužem razgovoru Krivokapić je Milivojeviću prenio svoja iskustva iz predizborne kampanje, te poželio sve najbolje Listi “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“.

Milovojević je Krivokapiću poželio uspjeh u formiranju nove vlade Crne Gore ističući da Crna Gora može biti primjer kako objedinjenost oko zajedničkog cilja može dati dobar rezultat, bez obzira na nacionalne i vjerske različitosti i podijeljenosti.

“Objedinjavanjem i građanskih i  nacionalnih inicijativa u cilju prosperiteta jedini je način za budućnost“, naveo je Milivojević.

Milivojević je zajedno sa mostarskim parohom Radivojem Kruljem posjetio i Saborni hram Svetog Jovana Vladimira u Baru i razgovarao sa starešinom hrama Slobodanom Zekovićem. U razgovoru su se usaglasili da bez obzira na iskušenja Crkva i narod trebaju biti jedno.

Milivojević se u Podgorici sastao i sa Mostarcima koji danas žive u tom gradu, koji su mu prenijeli da su jako zainteresovani za izbore u Mostaru i za budućnost srpskog naroda, te da ostaju opredijeljeni da pomažu u svim aktivnostima u obnovi svetinja i života Srba u dolini Neretve.