Pijan pretukao policajca

Policija je uhapsila Srđana S. iz Kneževa nakon što je napao i udario policajca u punom lokalu u tom mjestu i to nakon isteka radnog vremena, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Sve se desilo u noći između subote i nedjelje, a kako je potvrđeno, takođe je priveden i vlasnik kafića Siniša V., koji je dobio prekršajnu, ali i krivičnu prijavu za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, u kafiću je bilo 100 gostiju, a kada je patrola ušla u  kafić,  S.S. je počeo da vrijeđa i psuje.

Izvor “Nezavisnih” rekao je da je osumnjičeni policajca zatim udario pesnicom. Osim toga, policajca je tukao i nogama te na njega bacao flaše. Nanio mu je teške povrede. Policija ga je savladala i muškarac je uhapšen.

Povrijeđeni policajac prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje je zadržan, ali juče nije bio životno ugrožen.

Iz PU Banjaluka, navodeći inicijale učesnika, saopšteno je da se incident desio tokom kontrole  ugostiteljskog objekta u Kneževu, koji je radio po isteku radnog vremena.