Petrović: Važno da se pokaže da je Srpska svetinja

ТРЕБИЊЕ, 22. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Лука Петровић на предизборној трибини у Требињу.

Okupljanje naroda Republike Srpske na mitingu “Srpska zove” u Banjaluci u četvrtak, 18. aprila, je od velike važnosti kako bi se pokazalo da je Srpska svetinja, istakao je potpredsjednik SNSD-a Luka Petrović.

– Pozivam sve građane Republike Srpske, pogotovo iz Hercegovine, bez obzira na udaljenost, da u što većem broju prisustvujemo mitingu i pokažemo stranom faktoru, ali i onom unutrašnjem da iza Republike Srpske stoji narod koji neće dozvoliti uzimanje imovine i ponižavanje i ugnjetavanje Republike Srpske – rekao je Petrović.

Petrović je rekao Srni da je veoma važno da na mitingu narod Republike Srpske bude jedinstven, da se okupi u što većem broju.

Na Trgu Krajine u Banjaluci u četvrtak, 18. aprila, biće održan veliki miting sa kojeg će jasno i glasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.

Prethodni članakDodik, Vučić i Višković razgovarali sa rukovodstvom Bileće
Naredni članakZurof: Generalna skupština UN ne može da određuje šta je genocid, u Srebrenici ga nije bilo