Petrović i Ćurić očekuju ubjedljivu pobjedu Aleksandra Vučića

Građani trebinja i istočne Hercegivine sa državljanstvom Srbije danas glasaju na biralištu otvorenom u Konzularnoj kancelariji Republike Srbije u Trebinju.

U Konzularnoj kancelariji Republike Srbije u Trebinju danas oko 11 časova glasao je i prvi čovjek Trebinja, gradonačelnik Mirko Ćurić.

Danas je u Trebinju glasao i direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović.

Ćurić i Petrović, nakon glasanja za medije su izjavili  da očekuju ubjedljivu pobjedu Aleksandra Vučića na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji.

U Konzularnoj kancelariji Generalnog konzulata Srbije u Trebinju je do 10.00 časova glasalo je 17 odsto upisanih birača.

Za glasanje na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji prijavilo se 567 birača, rečeno je Srni u ovoj kancelariji.

Iz Konzularne kancelarije u Trebinju naveli su da će ovo biračko mjesto biti otvoreno do 20.00 časova, te pozvali sve građane koji su se prijavili za glasanje da ostvare biračko pravo.

“Potrebno je da birači imaju važeći identifikacioni dokument Srbije, odnosno ličnu kartu ili pasoš”, naveli su iz ove kancelarije.

hercegtv

Prethodni članakDodik: Zaustavljanje izgradnje aerodroma neprihvatljiva praksa
Naredni članakČubrilović: Posebna sjednica bi trebalo da bude u narednih deset dana