Ovo je RANJENI ŽANDARM kod ambasade Izraela: Savladao napadača, pa hitno operisan, povrijeđena meka tkiva i mišići vrata

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrijelom, operisan je u Urgentnom centru gdje mu je iz vrata izvađena strela i nalazi se u stabilnom stanju.

Žandarm je ranjen danas oko 11 sati kod ambasade Izraela u Beogradu dok je bio na dužnosti, a nakon napada reagovao je u samoodbrani i ubio napadača.

– Ono što je vitalno, zbrinut je, završena je operacija, stabilan je i upućen je na intenzivnu njegu na dalje liječenje. S obzirom na to da su vaskularni hirurzi odradili svoj posao perfektno. Povređeni su meka tkiva i mišići vrata, samostrijel je izvađen napolje. Pacijent je stabilan i spreman. I dalje ćemo voditi računa o njemu u jedinici intenzivne nege – kaže profesor Pavle Gregorić direktor Klinike za urgentnu hirurgiju UC Srbije.

Ivica Dačić, ministar policije, je rekao da je pucnjava kod izraelske ambasade “teroristički akt na Izrael i Srbiju“.

 

Prethodni članakTrebinje: Otvorena izložba o stvaralaštvu slikarke Nadežde Petrović
Naredni članak“U pidžami izađe da baci smeće” Komšije Nataše Bekvalac razvezale jezik, otkrili kakva je pjevačica kad se kamere ugase