Ovako je saznala za tragediju: Nikolina Pišek nije bila u Beogradu kada joj je umro muž

Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek, umro je u 44. godini. On se u trenutku smrti nalazio u jednom salonu za masažu u Beogradu.

Nikolina Pišek, s druge strane, nije bila u Beogradu kad je preminuo. Kako su dugo živjeli na relaciji Zagreb Beograd, Nikolina se tako tada našla u hrvatskoj prestonici, piše 24sata.

Nikolinu su najbliži i policija obavijestili o detaljima tragedije, te je odmah krenula ka Beogradu.

Vidoje se osjećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je izgovorio riječi: “Nije mi dobro”, odmah je izgubio svijest i ubrzo preminuo, piše Kurir.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt koji je očigledno bio koban. Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila da je Vidoje preminuo. Ona sve vrijeme ne prestaje da plače i ne može da se pomiri sa činjenicom o smrti Vidoja.

– Umro je na stolu na masažu jutros oko 10 – naveo je juče izvor blizak Blicu i dodao:

– Vidoje je preminuo u Beogradu. Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli da konstatuju smrt. Potom su pozvali porodicu Vidoja i saopštili da je preminuo. Veliki broj policajaca je izašlo na lice mjesta.

Ristović je srpski istoričar umjetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima kćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili kćerku Unu Sofiju. Ristović je živio i radio na relaciji Beograd – Zagreb. Par se vjenčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umjetnosti. Potiče iz bogate porodice.

Prethodni članakSofija Vergara pozirala s majkom, fanovi oduševljeni (FOTO)
Naredni članakTERZIĆ ZLATNI NA TROFEJU BEOGRADA