Otac ubio dvoje djece jer je mislio da će “izrasti u čudovišta”

Vlasnik škole za surfanje u Kaliforniji i nasljednik teorija zavjere QAnona i Iluminata optužen je da je u Meksiku ubio svoje dvoje djece jer je mislio da će ona “izrasti u čudovišta”.

Matthew Taylor Coleman (40) optužen je juče za ubistvo svog dvogodišnjeg sina i desetomjesečne kćeri. Vlasti su navele da je Coleman priznao ubistva i rekao FBI da ih je izbo pištoljem za pecanje, piše NBC News.

Mislio je da imaju “zmijski DNK”

U kaznenoj prijavi se navodi da je rekao FBI da je ubio svoju djecu jer je vjerovao da će “izrasti u čudovišta” i da im je njegova žena prenijela “zmijski DNK”.

Colemanova supruga kontaktirala je policiju u Santa Barbari nakon što je njen suprug u subotu izveo djecu, ali joj nije rekao gdje idu. Zabrinula se nakon što nije odgovarao na njene poruke, pa je, znajući da njen muž nema autosjedalicu, nazvala policiju.

Sve priznao policiji

Policija je preko aplikacije “Find My iPhone” saznala da je Colemanova posljednja lokacija bila u Rosaritu u Meksiku. Coleman je uhapšen u ponedjeljak nakon što su službenici granične policije pregledali njegov kombi pri ponovnom ulasku u SAD i pronašli tragove krvi u vozilu.

Coleman je u ponedjeljak vlastima priznao da je ubio svoju djecu. Policija u Meksiku je pronašla njihova tijela, a Coleman je potvrdio da se radi o njegovoj djeci.

Prethodni članak“Ako treba, zatvorićemo Sloveniju ponovo, situacija je gora”
Naredni članakUpoznajte mladiće koji su zaludjeli Balkan svojom koreografijom