“Ostavite Džejlu na miru” Marija Šerifović bijesna na gradske priče o njenoj navodnoj vezi sa pjevačicom

Marija Šerifović uglavnom strogo čuva detalje svoj privatni život od znatiželjnih pogleda, međutim, pojedine teme koje se uporno vrte u javnosti – prešle su njen prag tolerancije.

Naime, pjevačica je zato riješila da na i gradske priče najprije stavi tačku, a onda i ispriča kako stvari u stvari stoje po pitanju novca, prijateljstva s poznatima, pa i karijere. Pjevačica kaže da dobro zaradi i od Jutjuba

– Čujem i od prijatelja u posljednje vrijeme da niko nema samopouzdanja kada je start u pitanju. Ja tih problema nemam, preduzimam uvijek korak i ne čekam nikada – izjavila je Marija.

Ona se ovom prilikom dotakla i navodne veze s Džejlom Ramović, o kojoj su pojedini mediji prilično često pisali. Na pitanje u kakvoj su u stvari vezi, odgovorila je donekle i oštro:

– Prijateljsko-poslovnoj i voljela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno pretjeralo. Dakle stvarno ostavite djevojku na miru – rekla je Marija, piše Express.

Prethodni članakUSKORO ODLUKA Ibrahimović imao sjajnu poruku nakon trofeja
Naredni članakSUTRA SVETI ĆIRILO I METODIJE Braća rođena u Solunu su širili hrišćansku vjeru i pismenost među Slovenima