OPOZICIJA ‘JURIŠA’ NA TREBINJE

U Trebinju je sazrelo vrijeme za promjene  i sada je trenutak  da se u ovom gradu otvori nova, bolja, stranica istorije, poručio je  predsjednik SDS Mirko Šarović, nakon razgovora sa građanima u kojima su učestvovali  i poslanici  SDS i PDP  u NSRS.

Oni su sa građanima razgovarali  o aktuelnoj situaciji u Trebinju i Republici Srpskoj i poručili da je talas promjena nezaustavljiv.

– Atmosfera u razgovoru sa građanima govori da je potpuno sazrelo  vrijeme za promjene.  Isto tako došlo je vrijeme kada treba stati sa podjelama. Vrijeme je da razvijamo i Trebinje i Banjaluku i otvorimo  novu stranicu – rekao je Šarović, saopšteno je iz SDS.

Poslanik PDP,  Draško Stanivuković, je rekao da će PDP dati bezrezervnu podršku Iliji Stankoviću, kandidatu  SDS, PDP, Liste za pravdu i red i Hercegovačkog narodnog pokreta za gradonačelnika Trebinja.

– Širimo talas promjena, energije koji poslanici iz Narodne skupštine prenose u svaki dio Republike Srpske. Trebinje je grad koji jedan od naših prioriteta u kojem očekujemo promjene i zbog toga PDP daje bezrezervnu podršku Stankoviću – rekao je Stanivuković.

Poslanik SDS Nebojša Vukanović kaže da je Ilija Stanković najbolje pokazao kako se odgovorno ponaša prema javnom dobru.

Ilija Stanković, kandidat za gradonačelnika Trebinja, je rekao da je se u ovom gradu nagomilalo mnogo problema koji se što prije moraju početi rješavati.

– Svi učesnici  današnjeg sastanaka su razmijenili svoja iskustva što će nam biti od velike koristi. Mi imamo isti cilj kako stvoriti bolje uslove života za građane, kako u Trebinju, tako u i svim drugim gradovima i opštinama – zaključio je Stanković.