OPLJAČKAN ZDRAVKO ČOLIĆ: Iz porodičnog sefa otuđeno 20.000 eura, šok je uslijedio kada je uhvaćen počinilac

Kćerka Zdravka Čolića Una Čolić krišom je iz tatinog sefa uzela oko 20.000 eura, i to da bi svom dečku kupila automobil. Kad je pjevač vidio da mu nedostaje pozamašna svota novca, pozvao je policiju, pa je uplašena djevojka sve priznala i vratila pare. Ova drama u kući slavnog pjevača odigrala se prije nekoliko mjeseci.

Da je i Čolina nasljednica, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila porodici. Naime, Una je do ušiju zaljubljena u svog dečka, pa je željela da ga iznenadi više nego vrijednim poklonom.

Zbog toga je prije nekoliko mjeseci uzela pozamašnu svotu novca iz tatinog sefa, a sve kako bi svom izabraniku kupila nov automobil. Čim je uzela pare, otišli su u salon automobila, gdje su razgledali modele. Srećom, onaj koji se njima svidio nije bio na stanju, pa su im prodavci, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju da sačekaju.

U međuvremenu je Čola primijetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, zbog čega je pozvao policiju, koja je ubrzo i stigla u njihovu porodičnu kuću. Supruga Aleksandra je o tome obavijestila i kćerke, koje nisu bile kod kuće, i rekla im da imaju problem i da su pokradeni, te da su službena lica tu.

Kad je to Una čula, zbunila se i odmah došla u porodičnu vilu, gdje je sve priznala. Djevojka se tada rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i otkrila zašto. Izvinjavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu situaciju i što su morali da zovu policiju, pa je vratila novac, približno oko 20.000 eura, piše Kurir.

Una Čolić: Priznala šta je uradila

I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična. Ipak, nisu se naljutili na nju, već su joj rekli da nije u redu što je to uradila, te da uvijek treba da bude iskrena s njima.

Prethodni članakUhapšen zbog ubistva na svadbi: Aktivirao eksplozivnu napravu, ona pogodila ženu u glavu i ubila je
Naredni članakPrve projekcije izbora u Francuskoj: Makronova stranka nema apsolutnu većinu