OGLASILA SE ORKA: Lana naklon i kapa do poda! Ovo je za Mostar! Napravite nam bazen!

Iz Kluba vodenih sportova Orka iz Mostara u kome trenira Lana Pudar čestitali su svojoj plivačici bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Abi Dabiju i od vlasti zatražili bazen za mostarsku djecu.
”Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, federalni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, recite nam da li je ovo dovoljno velik razlog da ovoj djevojčici i mostarskoj djeci napravite olimpijski bazen”, naveli su iz Orke.
”Napravite nam bazen u Mostaru! Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja!! Mi ne mislimo stajati! Lana je biser i Lana je najveći promotor naše države i našeg grada. To Vam je obaveza i dužnost, a nije nikakav luksuz i činjenje usluge.
Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu! Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu, ovo je za običnu raju! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori koji nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju i hvala Vam od srca na tome”, objavili su na FB stranici Kluba vodenih sportova Orka.
Prethodni članakZajednička izjava iz Srpske ide na sve značajne adrese u svijetu
Naredni članakAMBASADORKA AUSTRIJE POSJETILA MANASTIR ŽITOMISLIĆ