Odlična m:tel ponuda Samsung Galaxy Watch6 satova: Popust od 70 KM i poklon vaučer u vrijednosti od 50 KM!

Odlična m:tel ponuda Samsung Galaxy Watch6 satova

Popust od 70 KM i poklon vaučer u vrijednosti od 50 KM!

Uvijek je pravo vrijeme da vodite brigu o sopstvenom zdravlju, zato izaberite svoj pametni sat iz Samsung Galaxy Watch6 serije.

Prelijep spolja i sa vrhunskom tehnologijom iznutra, ovaj model će vam pomoći da se bolje odmorite tokom noći i maksimalno iskoristite dane jer sa naprednim opcijama prati vaš san i daje detaljnu analizu.

Sa Galaxy Watch6 satom na ruci trenirajte i pratite svoj napredak do vrhunskog rezutata. Ovaj pametni sat ima podršku za više od 90 različitih treninga i vodi evidenciju o dnevnim aktivnostima sa optimizovanim programom za postizanje ciljane težine i mišićne mase.

U m:tel ponudi lako ćete pronaći model koji odgovara vašem stilu – klasična ili sportska varijanta, sa manjim ili većim ekranom.

Budite moderni i pratite svoje fizičke aktivnosti. Izaberite pametni sat iz Galaxy Watch6 serije uz popust od 70 KM i Sport Vision poklon vaučer u vrijednosti od 50 KM!

Požurite jer ova ponuda traje do 18. januara 2024. godine ili do isteka zaliha.

Više informacija pronađite na adresi www.mtel.ba ili pozivom na 0800 50000.

Prethodni članakRekorderi po društveno odgovornom djelovanju: Odgovornost prema zajednici – temelj poslovanja kompanije m:tel
Naredni članakSud odlučuje o pritvoru Debevcu i Mehmedagiću