ODBOJKAŠKI BUM: Boškovićeva na meti Crvene zvezde

Crvena zvezda je blizu velikog pojačanja na poziciji korektora. U pitanju je reprezentativka Bosne i Hercegovine Dajana Bošković (27), koja je u ozbiljnim pregovorima sa crveno-bijelima.

Starija sestra najbolje odbojkašice svijeta Tijane završila je epizodu u Kini i mogla bi ponovo da zaigra u ligi Srbije jer je Zvezda veoma zainteresovana za njeno dovođenje..

Starija sestra Bošković je prethodne dve sezone provela je u turskom Kuzejboru. Prije toga je lji igrala za Sarijer. Sezonu 2017-2018 je provela u Poljskoj, to je bila prva njena stanica po povratku iz Amerike sa koledža.

Prije odlaska u SAD bila je u beogradskoj Vizuri i Dinamu iz Pančeva. Ove sezone je igrala za kineski Šendžen, a pošto je prvenstvo u toj državi završeno odlučila je da se ponovo oproba u srpskoj ligi.

Ukoliko i zvanično dođe do saradnje biće značajno pojačanje za Crvenu zvezdu, koja je ovu sezonu počela sa velikim ambicijama. Poslije prvog kruga ligaškog dijela crveno-bijele su bile prve na tabeli sa svih devet pobjeda. Onda se desio pad, doživjele su tri poraza pa je došlo do raskida saradnje sa trenerom Aleksandrom Vladisavljevim. Na klupu je krajem decembra sjeo Milan Gršić i sa njim je ostvarena pobeda protiv Inđije i tako zatvorena godina sa skorom 10-3 na trećoj poziciji.

Prethodni članakNIKŠIĆANIN UHAPŠEN U BLIZINI BILEĆE – Pokušao da preveze 300 kg skanka
Naredni članakKoncert Danice Crnogorčević 9. januara u Trebinju