OBJAVIO SNIMAK IZ KLUBA Pogledajte koliko je Dritan popularan kod ženske populacije (VIDEO)

Poslije parlamentarnih izbora u Crnoj Gori u žižu javnosti vrtoglavo se vinuo Albanac iz Ulcinja Dritan Abazović, prvi čovek građanskog pokreta URA (lista „Crno na bijelo“).

Osim što je, praktično, on sa svojim pokretom bio taj koji je odlučio ko odlazi, a ko dolazi na vlast, u isto vrijeme je i osoba koja je maltene preko noći popularna širom Crne Gore, pa i regiji.

Ko je on, čime se bavi, gdje živi, da li ima djevojku/ženu/djecu. Ova, i druga lična pitanja jednostavno su postala nezaobilazna, piše Blic.

View this post on Instagram

🔥🔥🔥

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on

Sudeći prema objavama na društvenoj mreži Instagram, nema sumnje da Abazović uživa u pažnji koju dobija od ženskog pola.

Na video snimku koji je nastao u noćnom klubu, a koga je on sam objavio, vidi se da Abazović ne odbija obožavateljke, već im izlazi u susret i sa svakom od njih se i fotografiše, nakon što ih uredno pozdravi rukovanjem.

Djevojke se, sa druge strane, slikaju sa njim uz obavezan osmijeh na licu.

Upravo je o pripadnicama ljepšeg pola govorio i u jednom intervjuu.

Voditelj je tom prilikom postavio i “pitanje od milion evra” – koliko je uspješan sa ženskom populacijom, a Dritan je rekao da ne želi da se hvali time. I taj snimak osvanuo je na njegovom Instagram profilu.

– Ako bi sveli na novčanu mjeru to bi trebalo da svedemo na pitanje od jednog evra, a ne milion. Ne želim da se hvalim, ali mislim da ko me poznaje, taj zna odgovor – rekao je Abazović kroz osmijeh.

View this post on Instagram

ne želim da se hvalim🤭

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on