NOVI ŠOKANTNI DETALJI ZLOČINA: Kćerka pritvorena zbog pomaganja ubistva Saše Kulišića

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dvije kćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan ljekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome učestovovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor.

Osumnjičeni za ubistvo Kulišića predati Tužilaštvu

Osumnjičeni za ubistvo Kulišića predati Tužilaštvu

”Ona je drobila lijekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke”, navodi izvor blizak istrazi.

Podsjetimo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen juče oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Ovo je osumnjičeni saučesnik u ubistvu Saše Kulišića: Ima 19 godina, bio ljubavnik Andree Kajganić

Ovo je osumnjičeni saučesnik u ubistvu Saše Kulišića: Ima 19 godina, bio ljubavnik Andree Kajganić

Da je zločin bio planiran potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banjaluci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein auotmobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim ”pežoom”. I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubistva ponovo su otišli za Banjaluku i vratili iznajmljeni ”pežo”. Dražen je uhapšen u Doboju, a Andrea je locirana i uhapšena u iznajmljenom stanu u Banjaluci.

Prethodni članakU Hrvatskoj 2023. rođeno najmanje djece otkad postoje statistička mjerenja
Naredni članakVlasniku psa koji je na smrt izujedao staricu prijeti od jedne do osam godina