Novaković-Bursać: Sastanak nema svrhu, Zvizdić privlači pažnju na sebe

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać rekla je da, shodno zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske, danas neće prisustvovati konsultativnom sastanku koji je sazvao predsjedavajući ovog doma Denis Zvizdić, te ocijenila da on na ovaj način samo želi privući pažnju na sebe.

– Ne vidimo svrhu sastanka, niti o čemu da se konsultujemo, jer svi znamo da nisu ispunjeni uslovi vezano za eventualno odlučivanje u Parlamentarnoj skupštini shodno zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske – rekla je Bursaćeva Srni.

Ona smatra da bilo koji konsultativni sastanak nema suštinsku težinu da bi se o njemu toliko pričalo u javnosti.

– Ovaj konsultativni sastanak je očito imao za cilj da trenutno predsjedavajući Predstavničkog doma /Denis Zvizdić/ privuče pažnju na sebe i svoj angažman – rekla je Bursaćeva.

Konsultativni sastanak sa članovima Kolegijuma i predsjedavajućim klubova poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Zvizdić je zakazao za 12.00 časova.

Kako je ranije saopšteno iz parlamenta, Zvizdić je planirao da na sastanku bude razgovarano o aktivnostima Predstavničkog doma u narednom periodu.

Srna

Prethodni članakRuske vakcine sa Torlaka odobrene za upotrebu
Naredni članakHNK: Evo gdje vas čekaju radari