Nova pjesma Aleksandre Prijović visoko u trendingu (VIDEO)

Na veliko iznenađenje publike, Aleksandra Prijović je 31. decembra premijerno je izvela novu pjesmu “Poslednji kabare” koja za nešto više od 24 sata ima (ne)očekivan broj pregleda.

Riječ je o brojki od 503.000 pregleda, a kada je riječ o trending listi stigla je do 8. mjesta.

Kako se i sve vezano za nju komentariše u posljednje vrijeme, tako se pokrenula priča i na ovu temu, pa dok neki govore da su ovo više nego jake brojke, drugi ističu da su već nakon jednog dana, a zbog velikog “hajpa” oko mlade pjevačice, očekivali prvo mjesto u trendingu.

Inače, nova pjesma Aleksandre Prijović  trenutku pisanja ovog teksta popela se na 6. mjesto u trendingu sa 573.000 pregleda.

Podsjetimo, Aleksandra je za doček Nove godine istakla da je insistirala da ova pjesma što prije izađe, od trenutka kada ju je prvi put čula.

“Nova pesma je jedna od onih 20 što je Filip je uradio muziku i tekst. Pesma se zove ‘Poslednji kabare’ i to je pesma zbog koje sam zaista pala u nesvest kad sam je čula. Želela sam da bude na ovom albumu koji je izašao, ali smo već imali dovoljno pesama, imali smo balade. Pošto je ovo balada, hteli smo da ostavimo za sledeći album. Međutim, meni đavo nije dao mira i ja sam rekla da ta pesma mora da izađe što pre. Kako kažu, pazi šta želiš, možda ti se i ostvari, ja sam toliko želela da ljudi čuju tu pesmu, sve se namestilo i ovo je bila idealna prilika jer sam ja želela da se, posle ovakve godine, zahvalim publici zbog koje se sve ovo i desilo”, ispričala je ona, prenosi “Telegraf”.

Prethodni članakKalabuhov: Visoki predstavnik ne postoji, apsurdan proces protiv Dodika
Naredni članakStiže drastično zahlađenje