Nikolina Pišek završila u bolnici

Voditeljka Nikolina Pišek završila je u Hitnoj nakon proslave u Milanu na kojoj je bila povodom diplomiranja njene kćerke.

Nikolina Pišek je juče posjetila Milano, gdje je njena prva kćerka Hana Leonarda Cigoj diplomirala na prestižnom univerzitetu.

nik
FOTO: NIKOLINA_PISEK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Voditeljki je očigledno pozililo tokom proslave u Milanu, pa je završila u bolnici, odakle se oglasila.

– Svi pravi partiji u jedan u noći završavaju ovako. Istina je, malo partija nikoga nije ubilo – napisala je voditeljka i podijelila fotografiju iz hola bolnice.

Bolnica
FOTO: NIKOLINA_PISEK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Inače, Nikolina je naišla na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je kćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnokela tužbu protiv nje sa zahtjevom da se imovina podijeli.

Naime, Pišekova je prošle godine u septembru oglasila vilu u kojoj je živjela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom kćerkom i to za nevjerovatnih 1.700.000 evra. U jednom momentu oglas je bio povučen, ali ne zbog toga što je kuća prodata, već zato što je navodno Ristovićeva kćerka iz prvog braka tužila Nikolinu, kako bi dobila nasljedstvo svog oca, zbog čega je sud donio privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi.

Prethodni članak“Nadam se da ćemo Natalija i ja zajedno jesti travu” Novak oduševljen uspjehom Srpkinje na Vimbldonu (VIDEO)
Naredni članakLJUBAV CVJETA: Jelena objavila zajedničke fotografije sa Zdravkom Mamićem