NEVJEROVATAN KADAR: Medicinska sestra se skinula u živom programu na RTS

Dnevnik RTS koji je danas emitovan u podne biće zapamćen kao jedan, ako ne od najgledanijih, onda kao jedna o kom se najviše pričalo i to samo zbog onog što se desilo u živom uključenju iz KBC “Bežanijska kosa”.

 

Naime, tokom prenosa Dnevnika uživo na RTS-u, u kome je gostovala direktorka KBC “Bežanijska kosa” Marija Zdravković, njena koleginica je, ne znajući da program ide uživo, skinula košulju i svim gledaocima pokazala svoje bujno poprsje.

Doktorka je u tom trenutku pričala o značaju vakcinacije, kao i najtežim komplikacijama postkovid sindroma, ali njena koleginica je “ukrala šou”.

Isječak u kojem se vidi poprsje pomenute žene u punom sjaju ubrzo je završio i na Twitteru.

Video snimak je brzinom svjetlosti dostigao ogromnu posjećenost, a mnogi korisnici društvene mreže ostavljali su razne komentare.

Žena je prošla kroz kadar, sjela i počela da skida uniformu. Razlog – nepoznat.

Mnogi su nagađali da je to zato što hoće da se vakciniše, jer je samo jednim dijelom skinula gornji dio uniforme, kao da će da primi vakcinu.

Više je bilo onih koji su sve okrenuli na šalu i pohvalili RTS kako motiviše ljude na imunizaciju ili poručili da je ovo ipak više za “Treći dnevnik”. Bilo je i tviteraša koji uopšte nisu ni primjetili šta se dešava u drugom planu, nego su komentarisali riječi direktorke bolnice.

“Ja prvo pojačala da čujem… Tek sam onda ukapirala…”, piše jedna djevojka u komentarima.

 

 

Prethodni članakDetalji pronalaska tijela kod Čitluka: Robert P. je bio mrtav već dva dana
Naredni članakLOŠA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA: U Nevesinju večeras još 19 zaraženih