NEVESINJE POSTALO DIO CRVENO-BELE PORODICE, ZVEZDA BOGATIJA ZA KLUB NAVIJAČA

Crvena zvezda brojnija je za još jedan klub navijača koji je osnovan u Nevesinju i tako je i ovaj grad u Republici Srpskoj dobio zvaničnu potvrdu da se radi o istinskoj zvezdaškoj sredini.

Udruženje navijača u Nevesinju je osnovano na godišnjicu formiranja kluba 4. marta.

-Grupa najvernijih pristalica kluba je u skladu sa Statutom i pravilnicima FK Crvena zvezda održala osnivačku sjednicu Skupštine zvaničnog kluba navijača crveno-belih u Nevesinju. Uz mnogo truda, Delije iz ovog hercegovačkog mjesta došle su do svog cilja početkom aprila kada su dobili rješenje od Osnovnog suda o registraciji udruženja, objavljeno je na zvaničnom sajtu beogradskog kluba.

Na taj način, Nevesinje je postalo dio velike crveno-bele porodice. Lojalnost i ljubav navijača iz ovog kao i ostalih mjesta Srbije i Republike Srpske je beskrajna, sati provedeni u putu na utakmice, navijanje, humanitarne akcije dovoljni su razlozi da se posvećenost i ljubav prema klubu ozvaniči. Za predsjednika udruženja je izabran Siniša Grahovac, vjerni navijač i pokretač aktivnosti kada je u pitanju klub, a za potpredsjednika Aljoša Popović.