Nestao dječak, baka spominje bijeli kombi i dva muškarca

U Zagrebu je nestao petnaestogodišnji Željko Grgurić. Rođen je 2008. godine, visok je 170 centimetara te ima smeđu kosu i smeđe oči.

Mršave je tjelesne građe, a prema podacima objavljenima u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, u trenutku nestanka nosio je crni donji dio trenirke, crno-bijelu majicu i crnu jaknu, te je imao bijele tenisice.

Nestao je juče nakon što se udaljio iz Ulice Otona Župančića.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, objavljeno je na stranici “Nestali”.

Apel za pomoć putem društvenih mreža uputila je i dječakova baka.

“Dragi moji ljudi, molim vas, nestao mi je unuk. Ako ga bilo ko vidi, MALEŠNICA, ŠPANSKO, VRAPČE, KUSTOŠIJA, ČRNOMEREC molim vas šaljite dalje. Željko, ako negdje gledaš, vrati se sunce naše VOLIMO TE”, stoji u njenoj objavi na Facebooku.

U još jednoj objavi spomenula je da je navodno viđen u Kozari Boku gdje je, kako tvrdi, ušao u bijeli kombi protiv svoje volje, prenose “KaPortal”. U objavi spominje i dva muškarca.

Prethodni članakPožar na pijaci u Sarajevu, odjekivale eksplozije
Naredni članakSrušio se ruski avion, najmanje 65 mrtvih