NESTALA ČETVOROČLANA PORODICA IZ SRBIJE: Krenuli na ljetovanje u Grčku, gubi im se svaki trag

Misteriozni slučaj Aleksandra Joksimovića i Snežane Stamenković iz Jagodine, koji su nestali u Grčkoj nakon što su se u nedelju uveče sa dvije ćerkice uputili ka grčkom ostrvu Tasos, sinoć je dobio bizaran zaplet: pojedini beogradski mediji su objavili da je jagodinska porodica “dobro, samo je nepoznato gdje” i da “samo nisu stigli da se jave rodbini”.

.
.

Ubrzo nakon toga, na fejsbuk stranici Live from Greece objavljeno da, “da ne bi bilo nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, evo jedinih provjerenih informacija”.

– Ostaje da se nadamo da su dobro i da su se negdje smjestili u toku jučerašnjeg dana, ali da nisu imali internet da se jave. Nije tačna informacija da su se javili da su dobro, iako svi mi vjerujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana – napisano je u toj objavi.

Apel za pomoć u pronalaženju četvoročlane porodice podijeljen je sinoć na društvenim mrežama, a evo šta dosad znamo o misteriji njihovog nestanka.

Čak su i grčki mediji objavili su vijest o nestanku četvoročlane porodice iz Srbije.

Aleksandar i Snežana

FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Aleksandar i Snežana

Najvažnije činjenice o nestanku porodice iz Jagodine

Kada su krenuli put Grčke?

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine krenuli su sa dvije ćerkice na odmor u nedelju uveče, 6. avgusta.

Kako su bili obučeni?

Aleksandar je na sebi imao sivu majicu i crne farmerke, a Snežana zelenu majicu i haljinu.

Koja kola su vozili?

“Opel korsu” crne boje, registarskih tablica JA-013-PZ

Gdke su krenuli?

Prema objavi sestre nestalog Aleksandra, jagodinska porodica uputila se na Tasos, gdje su planirali da nađu smještaj.

Da li su prešli granicu?

Vjeruje se da su prešli obe granice, i srpsko-makedonsku i makedonsku-grčku.

Prema objavi sestre nestalog Aleksandra, granicu sa Makedonijom su prešli najvjerovatnije nešto posle 22 sata 6. avgusta, a grčku granicu 7. avgusta u 00.30 sati.

Kada su se poslednji put javili porodici?

Kako je navela sestra nestalog Aleksandra, posljednji poziv koji su uputili najbližima uslijedio je oko 22.30 sati u nedelju, kada su bili kod Preševa, blizu granice s Makedonijom.

Imaju li mobilne telefone?

Imaju, ali se iz zasad nepoznatih razloga se ne može stupiti u kontakt sa njima. Roditelji pokušavaju da ih pozovu, ali telefoni su ugašeni.

Kako možete da pomognete

Molba za pomoć i objave podrške šire se društvenim mrežama. Srbi koji su sada na ljetovanju u Grčkoj ponudili su se da pomognu rođacima nestale porodice.

Ako ste vidjeli Aleksandra, Snežanu i njihove dvije ćerke, ili znate bilo koju informaciju o njihovom nestanku molimo vas da javite policiji.

Prethodni članakUHAPŠEN NAVIJAČ UBICA: Hrvatski državljanin Domagoj Pezer, star samo 19 godina, osumnjičen je za smrt navijača AEK-a
Naredni članakDodik: Vučić je čovjek mira, a ne nestabilnosti