Neobična ljubavna priča iz Busovače – Jana i Fatima dijele muža

Neobična ljubavna priča iz BiH, Elmedin ima dvije žene, Bosanka i Ukrajinka dijele supruga.

Uprkos izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro sarađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. U mirnom gradiću Busovača, jedna neobična ljubavna priča privlači pažnju zajednice i izaziva različite komentare.

Elmedin Karić živi u braku sa dvije žene, a kako kaže, to je ostvarenje sna koje je oduvijek maštao. Elmedinova prva supruga, Fatima, majka je njihova tri sina i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom godina braka.

No, prije dvije godine, Elmedin je doveo novu ženu u svoj život. Upoznao je Janu, koja dolazi iz Ukrajine, dok je boravio u Njemačkoj na privremenom radu. Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno, dijeleći istog muškarca.

Elmedinov otac, međutim, nije podržao ovu nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku i istjerao je sina iz kuće, izražavajući svoje neslaganje s načinom života koji je Elmedin odabrao. No, Elmedin je odlučio kupiti kuću na otplatu, gdje sada živi sa svojim dvjema suprugama i njihovo troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine, gdje je vodio Janu kako bi podržao njenu porodicu nakon smrti majke. Uprkos izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro sarađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre. U videu Srećka Stipovića, možete vidjeti priču o neobičnoj vezi.

Prethodni članakPetrović: Pored velikih arbitražnih obaveza, struja u Srpskoj ostaje najjeftinija
Naredni članakUprkos zabrani u Mostaru protest podrške narodu Palestine