NEMA POTREBE ZA POLITIKANSTVO: Ćurić poručio Frakoviću da ne smeta izgradnju aerodroma u Trebinju

Gradononačelnik Dubrovnika Mato Franković ne bi trebalo da smeta, ako ne može da pomogne, nema potrebe da se politika upliće u izgradnju aerodroma u Trebinju, a poručio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, gostujući u Јutranjem programu RTRS-a.

On je napomenuo da se i šezdesetih godina prošlog vijeka, kada se gradio aerodrom Ćilipi u Dubrovniku moglo postaviti postavi pitanje gdje taj aerodrom treba da se gradi, a prema informacijama kojima on raspolaže, lokacija je bila bolja u Trebinju.

– Јa sam za to da se svi uslovi ispune, ali isto tako bez uplitanja politike. Nema potrebe za suvišnim komentarima da će gradnja aerodroma u Trebinju loše uticati na neke zemlje – rekao je Ćurić komentarišući to što je dubrovački gradonačelnik Mato Franković zatražio od Savjeta ministara da zaustavi izgradnju aerodroma u Trebinju.

Poručio je dubrovačkom gradonačelniku da ne smeta, ako ne može da pomogne u izgradnji aerodroma u Trebinju.

– Projekat aerodroma u Trebinju je na ponos svih nas – istakao je Ćurić.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković zatražio je od Savjeta ministara da zaustavi izgradnju aerodroma u Trebinju dok se ne ispita uticaj na okolinu preko državnih granica i utvrdi nepostojanje uticaja na izvorište rijeke Omble.

Prethodni članak“Ima li Biković djevojku” Nataša bacila oko na popularnog glumca (FOTO)
Naredni članakKako pripremiti proso: Snižava holesterol, dobro djeluje na probavu, pomaže kod mršavljenja