NEK SE ZNA KAD ĐANI ŽENI SINA!

Radiša Trajković Đani, oženio je sina Miloša, a na luksuznom slavlju u restoranu u Bogradu došla je skoro cijela estrade. Đani je rekao kako je pozvao samo svoje velike prijatelje na svadbu sina.

Među gostima su se našli Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli zajedno sa djecom, Slađa Alegro koja je bila u pratnji supruga, kao i njena najbolja prijateljca Seka Aleksić koja je takođe došla u pratnji supruga Veljka. Aleksandra Prijović izgledala je zanosno u uskoj haljini, a stigla je sa suprugom Filipom Živojinovićem.

Sloba Radanović je došao u pratnji supruge Jelene, kao i Adil Maksutović koji suprugu Anu Ramadanovski nije puštao iz zagrljaja.Braća Matić su se posle dužeg vremena zajedno našli na nekom slavlju, a Ljuba Perućica se nije odvajao od svoje supruge, dok je Sindi odlučila da konačno pokaže svog partnera.

Uroš Živković je na svadbu došao sam, a ženski trio Zlata Petrović, Goca Božinovska i Vanesa Šokčić su kao i uvek došle zajedno.

Da je atmosfera odlična, dokazuju i snimci i fotografije sa slavlja, ako i činjenica da se prvi mikrofona latio Šerif Konjević, a potom i Zorica Brunclik. Đani je atmosferu doveo do usijanja, a Slađa Trajković je završila na stolici.

Uz Đanija stala je i Seka Aleksić, koja je zajedno sa njim pala na koljena.

Kurir

Prethodni članakTRIDESET GODINA OD EGZODUSA I STRADANJA SRBA IZ MOSTARA I DOLINE NERETVE
Naredni članakBajden produžio vanredne mjere za Balkan