“NE BIH NI SJEO PORED SEVERINE” Dejan Milićević osuo paljbu po hrvatskoj pjevačici, pa je potkačio za JAHTU

Poznati fotograf Dejan Milićević uvijek bez dlake na jeziku priča o javnim ličnostima, a sada je u jednom intervjuu žestoko potkačio pjevačicu Severinu Vučković.

Dejan je, naime, pričao o pjevačicama sa estradne scene koje tokom ljetnjeg perioda obilaze jahte svojih prijatelja.

– Vjerovatno na jahtama postoji nešto drugo, što nema u apartmanima. Ne znam kako preživljavaju to što moraju da se izuju kada dođu na jahtu, što ne mogu štiklicama da bodu onaj pod tamo. Nadam se da će izmisliti neku zaštitu za štiklu, da mogu da paradiraju štiklama na jahtama – naveo je Milićević.

Na pitanje čijom bi se jahtom radije provozao, jahtom Jelene Rozge ili Severine, fotograf je bio brutalan:

Beograd 01.03.2019. Severina Kojic, pevacica. Premijera filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj, reditelja Predraga Licine u Kombank dvorani, Domu Sindikata. Fest 2019 RAS Foto Dusan Milenkovic

– Ne bih ni sjeo pored Severine, a kamoli se vozio njenom jahtom. A Jelena Rozga uvijek, to je divna dama, žena sa kojom sam sarađivao i uradio divan spot. Mnogo je volim i pozdravljam – rekao je Dejan Milićević.

Otac ga napustio kad je imao 9 mjeseci

Dejan je jednom prilikom ispričao da mu život nije bio bajan, s obzirom da je odrastao samo sa majkom, bez oca, koji ga je napustio. Dejan je ispričao da je njegov otac napustio porodičnu kuću kada je on imao svega godinu i po dana, piše Blic.

– Mene je tata napustio kada sam imao dvadeset mjeseci, imao sam neopisivu sreću da se moja majka potrudila da bude i otac i majka u jednom. Stvarno je herojski iznijela sve to, evo ja sada imam karijeru koja traje trideset godina, nemam probleme, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se – rekao je on tada.

 

 

 

Prethodni članakIgor Dodik: Agenda SNSD-a na odbrani Srpske smetnja američkim interesima na Balkanu
Naredni članakJelena Karleuša potvrdila: Razvodi se od Duška Tošića