“Najljući i najmanje saosjećajan govor” Tramp poručio da je obraćanje Bajdana na Kongresu “sramota za Ameriku”

epa11176388 Former US President and Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a 'Get Out The Vote Rally' campaign event at Winthrop Coliseum in Rock Hill, South Carolina, USA, 23 February 2024. Trump is running against former South Carolina Governor Nikki Haley in the South Carolina Republican Presidential Primary 24 February 2024. EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp nazvao je noćašnje obraćanje predsjednika Džozefa Bajdena Kongresu “sramotom za Ameriku” i ocijenio da mu je govor bio “ljutit” i “polarizujući”.

To je možda bio najljući, najmanje saosećajan, najgori govor predsjednika u Kongresu. Bila je to sramota za našu zemlju – naveo je Tramp na društvenoj mreži Društvena istina.

On je istakao da je Bajdenov govor bio ispunjen mržnjom, navodi Njuzvik.

– Bajden jedva da je pomenuo pitanje migranata, ili pitanje najgore granice u istoriji svijeta. On nikada neće popraviti problem ilegalnih migracija, niti to želi. Želi da naša zemlja bude preplavljena migrantima. Krivična djela će porasti na nivoe koji nisu viđeni dosad, i to će se desiti ubrzo – istakao je Tramp.

Džo Bajden se u četvrtak uveče obratio Kongresu, gdje je govorio o brojnim aktuelnim temama, kako u SAD, tako i u svijetu.

Prethodni članak(VIDEO) Gospođa ušla u internet istoriju: Na anketno pitanje dala URNEBESAN ODGOVOR
Naredni članakPriveden jedan od učesnika incidenta ispred škole u Mostaru