Načelnik Rogatice: Helezove tvrdnje o vojnim kampovima čista izmišljotina

Načelnik opštine Rogatica Milorad Јagodić istakao je da su netačne tvrdnje ministra odbrane u Savjetu ministara Zukana Heleza da na području ove opštine postoje vojni kampovi za obuku i da posjeduje fotografije o tome, te da je nevjerovatno da na tako ozbiljnoj poziciji može biti čovjek koji širi takve dezinformacije.

Јagodić je naglasio da je riječ o čistim izmišljotinama i da se takvim postupcima i manipulisanjem javnosti Helez uopšte ne doprinosi stabilizaciji prilika u BiH, pogotovo što tvrdi da ima i slike i dojave, te definiše lokacije područje opštine Rogatica i planine Maglić.

On je naveo da je da nema nikakve istine za takve tvrdnje, te da je nevjerovatno da na tako ozbiljnoj poziciji može biti čovjek koji širi takve dezinformacije.

– Nismo mi džungla pa da se to ne može vidjeti, to se može provjeriti svaki dan. Čiste laži čovjeka koji ima samo jedan zadatak, a to je da širi ovakve dezinformacije – istakao je Јagodić.

Helez je izjavio da na području Rogatice i području planine Maglić postoje vojni kampovi za obuku, za koje tvrdi, da posjeduje i fotografije.

Prethodni članakStupilo na snagu primirje Izraela i Hamasa, očekuje se razmjena talaca i zatvorenika
Naredni članakNikšić: Pozivam nadležne organe da bez odlaganja istraže prijetnje kojim je izložena Karić od strane Kabirija