NA DANAŠNjEM TAKMIČARSKOM PROGRAMU OLIMPIJADE BASKET, ŠAH I GUSLE, REVIJALNI DIO U ZNAKU IZBORA ZA MIS RS

Od takmičarskih disciplina na današnjem programu Nevesinjske olimpijade su turnir u basketu, šah i gusle. Zabavni dio programa je u znaku Izbora za Mis Republike Srpske.

Turnir u basketu 3×3 na Sportskim terenima Kilavci počinje u 10 časova. Prijavljeno je dosta ekipa tako da se očekuje uzbudljivo takmičenje.

Otvoreno pojedinačno prvenstvo u šahu počinje u 10:15 u Restoranu Beograd. Očekuju se ljubitelji „igre na 64 polja“ iz čitavog regiona. Turnir se igra po Švajcarskom sistemu, a planirano je da se odigra sedam kola.

U Velikoj sali opštine Nevesinje u 19 časova počinje 23. Festival mladih guslara RS do 17 godina. Organizatori ovog takmičenja su Savez guslara RS, Guslarsko drušvo „Nevesinjska puška“ i Opština Nevesinje.

Olimpijski dan završiće u zabavnim i turističkim tonovima. Pokrovitelj 25. jubilarnog Izbora za mis RS je Opština Nevesinje

Manifestacija se održava pod motom „Ljepota za svrhom“ , a ovogodišnje finalistinje će pokazati da domaći turizam ima svoju šansu.

Direkcija za Mis BiH najavila je da se za ovu reviju ljepote priprema posebna scenografija na Trgu slobode.
Manifestacija se održava pod motom „Ljepota za svrhom“ kojim misice iz cijelog svijeta ukazuju da se bore za plemenite ciljeve. Ovogodišnje finalistinje će pokazati da domaći turizam ima svoju šansu.

Radionevesinje

Prethodni članakMigrant nožem napao Bosanca: Tragovi krvi na stajalištu
Naredni članakNEVESINjSKA OLIMPIJADA: PODIJELjENE MEDALjE ZA OŠTROUMNOST