Muškarcima padaju vilice: Jovana Joksimović u haljini pripijenoj uz tijelo, istakla sve atribute

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najljepših i najnjegovanijih žena na javnoj sceni.

Jovana je uvijek skockana od glave do pete, a ovog jutra, je svojim stajlingom prikovala gledaoce za male ekrane.

Naime, voditeljka se u studiju pojavila u lila haljini pripijenoj uz tijelo sa šlicem sa prednje strane. Haljina je savršeno istakla sve njene atribute, a gornji dio koji je bio u obliku korseta naglasio je njene grudi.

Podsjetimo, poznata TV voditeljka Jovana Joksimović, više od deset godina je u braku sa pop pevačem i kanautorom Željkom Joksimovićem, a između sada srećnog bračnog para, sjevnule su varnice upravo 2008. godine kada su zajedno vodili “Evroviziju” koja se održavala u Beogradu.

Poznati domaći par godinama uživa u skladnom braku, a Željko se jednom prilikom prisjetio početka njihovog zabavljanja koje prati jedna anegdota.

– Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sjećam se da je imala neki super, bijesan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima naprijed, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vrijeme, ali kad sam video CD to je bilo to – rekao je Željko za Blic.

 

Prethodni članakDodik: Očekujem da će Evropski savjet donijeti odluku o otpočinjanju pregovora o članstvu sa BiH
Naredni članakDodik: BiH najopasniji izvor terorizma u Evropi