Muškarac (35) uhapšen na letu za London: Razbio toalet u avionu, pa STJUARTU SLOMIO NOS

Muškarac (35), za kog je rečeno da je iz Velike Britanije, napao je stjuarta na letu od Tajlanda do Britanije, nakon što je “razbio” toalet na letu “Taj Ervejs”.

Kako prenose tamošnji mediji, na šokantnom videu koji je snimao jedan od putnika, vidi se muškarac kako bijesno udara i gura ostale u avionu od sebe, nakon čega udara stjuarta, koji pada na pod aviona.

Drugi putnici i kabinsko osoblje na relaciji Bangkok-Hitrou su tada pokušali da intervenišu. Međutim, situacija je eskalirala, završivši tako što je 35-godišnji muškarac — čije ime još nije poznato — uhapšen po slijetanju u London, saopštila je policija.

– Bio je u toaletu i počeo je da vrišti i viče. Počeo je da razbija vrata i ona su se odvojila od šarki. Stariji momak – u bijeloj majici – pokušao je da ga izvuče. Izbila je tuča i on je na kraju udario stjuarta. Mislim da je slomio nos – izjavila je putnica koja je snimila incident.

“Bio je grub i uvredljiv”

Rekla je da se još više putnika uključilo nakon udarca, dok je putnicima rečeno da će let možda morati da se preusmjeri na Dubai, ali ako se ne eskalira dalji incident, mogu da nastave za London, dodala je ona.

– Dva putnika, koja su sjedila sa obe strane, pokušala su da ga povuku. Morali smo da trpimo njegovu viku. Vrijeđao je sve. Bio je grub. Ljudi su mijenjali sedišta i prebacivali djecu u zadnji dio aviona. Po slijetanju, policija je ušla i izvukla ga – dodala je očevidac.

Metropoliten policija je potvrdila da su policajci odgovorili na izvještaj o napadu na avion koji dolazi iz Bangkoka, piše Blic.

– Letjelicu smo sreli po dolasku i 35-godišnji muškarac je uhapšen zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede i doveo u opasnost letjelicu. Ostaje u pritvoru. Još jedan muškarac je prebačen u bolnicu. Njegovo stanje je ocijenjeno kao van životne opasnosti – saopšteno je iz policije.

Prethodni članakTreslo se tlo u Hrvatskoj
Naredni članakSIJA NA SCENI Aleksandra Prijović na trećem koncertu u Osijeku izgleda kao milion dolara