MRKONJIĆ PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR “Situacija je vrlo ozbiljna, ljekari ulažu velike napore”

Mrkonjić se već danima nalazi na bolničkom liječenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog ozbiljnih komplikacija u radu srca i priključen je na respirator.

On je i dalje kritično, ali se vide neki pomaci. Nešto je bolje nego proteklih dana. Međutim, situacija je vrlo ozbiljna. Ljekari ulažu zaista velike napore i mi svi čekamo povoljne vijesti – kaže izvor Kurira blizak Mrkonjiću.

I Mrkonjićeva partnerka Ana Bekuta pokazuje optimizam. Pjevačica vjeruje da će se on oporaviti i da će izaći iz bolnice. Kako su prenijeli pojedini mediji, Bekuta je odbila ponudu menadžera da otkaže nastup u srijedu u jednom beogradskom klubu, s obrazloženjem da u ovakvo teškoj situaciji ne želi da širi negativnu energiju. Ona je navodno kategorički rekla da otkazivanje nastupa ne dolazi u obzir i poručila da je sigurna u njegovu snagu, pa tako i njegov brzi oporavak.

Podsjetimo, ljekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker, a prije toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

 

Prethodni članakKoliko košta odmor na egzotičnim destinacijama?
Naredni članakNevesinje rješava višedecenijski problem nestašice vode