“Možda je zaboravio, ali ja nisam” Ceca otkrila detalje saradnje sa Dinom Merlinom, pa spomenula pjesmu “Beograd”

Beograd 22.11.2023, Dino Merlin, koncert dino merlina, stark arena RINGIER foto Milan Ilic

Ceca Ražnatović zahvaljujući Dini Merlinu otpjevala je pjesmu “Beograd”, a ona je jednom prilikom otkrila nepoznate detalje njihove saradnje.

Dino Merlin je za mene namjenski napravio jednu pjesmu, a to je “Zaboravi“. Kada smo se mi sreli kao što je on rekao, tada, zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao. Dino Merlin i ja smo se sreli u hotelu u Švajcarskoj, sećam se svake rečenice tada. Donio je “Zaboravi“, koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: “Donio sam jednu pjesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu. Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš priča Ceca

Ona je otkrila da je riječ o pjesmi “Beograd”.

– Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo djevojci koja ima 20 godina. Uzela sam pjesmu “Beograd“, iako je bila duetska. Donijela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. “Zaboravi” da, ali “Beograd“ ne. Međutim, ipak sam odlučila da na albumu “Fatalna ljubav“ ubacim pjesmu “Beograd“. U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dijela: “Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me…“. Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam – započela je Ceca i priznala da je trebalo da ona i Dino Merlin ponove saradnju, ali do toga nije došlo.

-Jednom prilikom sam se nakon svega čula sa Merlinom, početkom 2000-ih. Trebali smo ponovo nešto da sarađujemo, međutim, poslije se nikad nismo više čuli. Lijepo smo pričali, razgovarali… Interesantno je da mi je sve pjesme Dino poklonio. U trenutku kada su izlazile pjesme, nisam smjela da uzmem rizik na sebe i da ga potpišem. To jesu njegova djela i ne može niko da spori. Tada su bile usijane glave i nisam željela Merlinu da pravim probleme. Razmišljala sam da čovjeka ne dovedem u bilo kakav problem – otkrila je Ceca, piše Blic.

 

Prethodni članakIspovijest Srbina iz Srebrenice: Oštrio je nož i prijetio da će prvo klati djecu
Naredni članak“Vujadin već drži predavanja o momcima” Mirka Vasiljević ne krije kako vaspitava djecu sa mužem fudbalerom