“MORAMO DA BUDEMO UZORI” Jovana Joksimović otvoreno o odnosu sa Željkom i djecom

Srdjan i Jovana

Voditeljka Jovana Joksimović iako je veoma uspješna u poslu izuzetno je posvećena i suprugu Željku Joksimoviću kao i njihovoj djeci Kosti, Srni i Ani.

Jovana Joksimović godinama uživa u skladnom braku sa pjevačem Željkom Joksimovićem, sa kojim ima troje djece, a jednom prilikom je otkrila kako ona i muzičar vaspitavaju djecu kao i da li postoje stvari od kojih nikada ne odstupaju.

– Ne odstupamo samo od toga da oni sutra budu dobri, normalni, vrijedni i pošteni ljudi. I to je nešto što djeci može, ubijeđena sam, da se pokaže samo primjerom, što opet znači da nas dvoje moramo da damo sve do sebe, da budemo uzor, i ta činjenica uveliko određuje i naše ponašanje. I prema njima, i prema drugima, i prema sebi. Sve ostalo su sitnice, one od kojih je sastavljeno svako odrastanje – rekla je Jovana.

Ona je otkrila da li smatra da njihovoj djeci otežava to što imaju poznate roditelje.

– Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svijetu ima djece i bez roditelja, ili koja rastu u bijedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost. I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimjereno, i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja djeca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo.

Jovana je otkrila i da njen sin Kosta ide u školu u kojoj uči da radi.

– Škola u koju ide i odabrana je jer u njoj djecu uče da rade, da budu odgovorni, da sami rješavaju sve svoje zadatke. Samim tim, naše učestvovanje u njegovom učenju je više na nivou igre, kroz koju, opet, dodatno razvija sve ono što uči u školi. Za sada sam i više nego zadovoljna. Vrijedan je on dječak – rekla je ona, piše Blic.

 

Prethodni članak“Uradio je mnogo dobrih stvari za fudbal u BiH” Oglasio se Vico Zeljković nakon smrti Elvedina Begića
Naredni članakNeobična priča iz BiH: Aleksandar se osjeća kao žena (VIDEO)