“Moje posljednje 3 vezu su trajale 16 godina” Rada Manojlović ISKRENO O LJUBAVI, priznala kakvog sada želi

Pjevačica Rada Manojlović imala je nekoliko neuspješnih veza, te se nerijetko šali na svoj račun kada je ljubav u pitanju.

Na početku karijere bila je u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a potom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri godine.

Bila je u velikoj ljubavi i s kolegom Harisom Berkovićem, a već duže vrijeme solira u emotivnom smislu, i kako priznaje, ako bi trebalo sada da uplovi u neku vezu, taj srećnik bi morao da bude sportista koji je u penziji, prenosi Kurir.

– Previše sam svoja da bih bila nečija. Lane Gutović mi je jednom prilikom rekao: ‘Nisi ti glupa, ne. Ti nećeš upasti u istu rupu, žargonski. Ti ćeš naći sličnu’. Ja sam imala različite muškarce, karakterno, ali sam ih uvijek pravila na iste. Problem je u meni, ako tu ima problema. Ja teram po svom. Rijetko koji muškarac voli da žena vodi priču, a ja ne želim da pokleknem… Kamo sreće da sam u varijanti lakih upoznavanja i veza – priča Rada i nastavlja., prenosi Kurir.

– Mene je sve emotivno skupo koštalo. Moje posljednje tri veze su trajale ukupno 16 godina. Svaku sam gledala kao da je za cijeli život, i bilo je, daj se cijela, pokidaj se, uloži emotivno sve što imaš. To je greška. Eventualno kada bi se desio neki muškarac, može da bude sportista u penziji. Ali baš penzija, ništa trener i to. Nego prava penzija poslije karijere, da se mane sporta i obaveza, i da se fokusira samo na mene – zaključila je Rada.

Prethodni članak“Ja VARAM ŽENU i dan danas” Mile Kitić priznao da je više puta supruzi bio nevjeran, pa raskrinkao “ljubavne izlete” svojih kolega
Naredni članakDa li se nazire rješenje: Dragan Stojković po 1. put podnosi izvještaj