MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA: Almedin slavio rođendan sa četiri prijatelja, nakon što mu je pozlilo dvojica POBJEGLA IZ KUĆE

Došao je do novih saznanja u slučaju smrti mladića Almedina Dugalića (18) iz Tešnja.

Kako je ranije rekao Elvedin Fišek, portparol MUP ZDK, tokom dana biće poznati rezultati obdukcije nesrećnog mladića.

Mladić Almedin Dugalić je proslavu rođendana organizovao u svojoj kući a pored njega prisustvovali su i njegovi drugovi, njih četvorica.

– On je bio kod kuće. Sa njim su bili njegovi prijatelji. Svi su ispitani u policiji. Bila su četvorica prijatelja, on je bio peti. Neka sada policija radi svoj posao. Ali istina je da mu je veoma brzo pozlilo, on je zvao svog oca “tata, tata, nije mi dobro”. Njegovo tijelo je vrlo brzo poprimilio crnu boju. Njega su kola hitne pomoći odvezli, nažalost nije mu bilo spasa. Sve je trajalo sat vremena – govori izvor portala Avaza.

Među njegovim prijateljima bili su dvojica mladića koji su sinovi policajaca.

– Oni su svi privedeni i na ispitivanju. Dvojica su pobjegla iz kuće kada je Almedinu pozlilo. Policija ih je pronašla. Ko zna šta mu se desilo, vidjećemo šta će nam policija reći odnosno čekamo nalaz obdukcije. On nikada ranije nije imao nikakvih zdravstvenih problema – kaže sagovornik.

Nakon tragične vijesti da je preminuo 18-godišnji Almedin D. iz Tešnja, u ovom gradu je zavladala nevjerica. Preksinoć je nesretni mladić  proslavljao 18. rođendan ali mu je pozlilo.

Prethodni članakZAJEDNIČKA PORUKA PRED GRADSKI DERBI: “Želimo pokazati da se ove godine u Mostaru igra najljepši fudbal”
Naredni članakKako prepoznati rane znakove depresije kod djece