Milović: Narod uz Dodika i na strani nacionalnih interesa

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gacko Srđan Milović izjavio je Srni da bi ovih dana svi nešto da se konsultuju sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom, ali je malo onih koji bi išli sa njim ili za njim na nacionalnom putu.

– Neki su se našli uvrijeđni što nisu konsultovani, i to im je razlog da jedinstvo više ne postoji. Drugi, opet, daju saglasnost Dodiku. Postavlja se pitanje šta to oni i koga ustvari podržavaju. Onaj ko ne podržava nacionalni interes, bez obzira kakvo suvislo objašnjenje smislio, u svakom narodu i na svakom jeziku zove se izdajnik. Gospodo iz opozicije, a negdje ste i vlast, ne dajete vi podršku Miloradu Dodiku, niti SNSD-u. Srpski narod od vas očekuje podršku nacionalnom interesu, podršku za opstanak – istakao je Milović.

Ma koliko se pojedinci upinjali da “miniraju” srpski interes, naglasio je Milović, narod će sigurno biti na drugoj strani, na strani svog a ne vašeg interesa.

– Možete potcjenjivati nas pojedince kao što ste i navikli, ali narod nemojte. To vam neće biti oprošteno. Pročitajte malo istoriju, preživio je srpski narod razne golgote i opstao i pravio svoje državu, preživjeće i ovu “demokratsku”, ali istorija će pisati a narod prepričavati. Svačiji obraz će biti ocijenjen kao i uvijek do sad. Samo taj sud će biti konačan – rekao je Milović.

On je konstatovao da se u ovoj borbi pobjednik zna – biće to narod i država kao što je to bilo i uvijek.

– Vi koji nemate hrabrosti da se suočite sa neprijateljem srpskog naroda nastavite da se krijete iza izjava i tekstova kojima se pokušavate dodvoriti neprijatelju, za svaki slučaj. Dodik i SNSD nisu poklekli ni pred “demokratskim” neprijateljem, pa neće ni pred vama. Vi nastavite lagati – poručio je Milović.

On je naglasio da lider SNSD-a Milorad Dodik ima dovoljno podrške da napravi državu.

– Uvjeren sam da je na pravom putu. Sa vama ili bez vas, izbor je vaš – zaključio je Milović.

Srna

Prethodni članakSrpske odbojkašice poslije velike drame savladale Rusiju
Naredni članakUlog – Mjestašce u odumiranju