Miljanović: Ne smije se dozvoliti da jedan stranac sprovodi bezakonje i silu

Poslanici SNSD-a podržavaju stavove članova Kolegijuma Paralamentarne skupštine BiH Nikole Špirića i Nebojše Radmanovića, rekla je Ljubica Miljanović, poslanik u Predstavničkom domu PS BiH, ispred Kluba poslanika SNSD-a.

– Mi podržavamo stavove Špirića i Radmanovića, jer to vidimo kao jedini pravi odgovor protiv nepravnih odluka nelegitimnog predstavnika – istakla je Miljanovićeva, dodajući da moć sile ne smije prevladati pravdu.

Kako ona dodaje, ne smije se dozvoliti da jedan stranac sprovodi bezakonje i silu.

– Imovina je naša, ne damo Republiku Srpsku, jer smo je herojskom borbom stvarali – dodala je Miljanovićeva.

Delegati Kluba srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH u potpunosti podržavaju zajedničku izjavu članova Kolegijuma Paralamentarne skupštine BiH Nikole Špirića i Nebojše Radmanovića, kojom zahtijevaju striktno poštivanje ustavne pozicije Republike Srpske, njenih institucija i predstavnika.

Špirić i Radmanović upozorili su da su Šmitove aktivnosti već duže vrijeme usmjerene na derogiranje ustavne pozicije i zakona Republike Srpske čime, ne samo da ne poštuje njene institucije i legalno izabrane predstavnike, nego direktno radi na njihovom urušavanju.

Prethodni članakTadić: Srpska nema volju, potrebu niti interes da bilo koga ponižava
Naredni članakPukla brana, bujica potopila grad: Najmanje 5.300 osoba poginulo, više od 10.000 nestalih