Miličević: Dvolično pravljenje alibija za učešće na izborima po pravilima CIK

Nemamo šta da se dogovaramo i pregovaramo sa SNSD-om čiji je vrh prije samo par dana na sav glas licemjerno prozivao opoziciju i Srpsku demokratsku stranku za nacionalnu izdaju uz lažnu konstrukciju o predavanju gradova Republike Srpske bošnjačkim strankama, istakao je predsjednik SDS Milan Miličević.

On poručuje da je cilj poziva SNSD-a, predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika prema opoziciji “licemjerno pravljenje alibija za učešće na izborima po pravilima Centralne izborne komisije, to jest ranije najavljeno gutanje žaba”, s obzirom da, kako kaže, “po ko zna koji put derogiraju institucije Republike Srpske i usvojene odluke u Narodnoj skupštini o izbornom zakonu po kojem nikada nisu ni imali namjeru da sprovedu izbore, istovremeno usvajajući finansiranje zajedničkih institucija među kojima je i CIK”.

– S obzirom da su shvatili da javnost nije nasjela na lažnu patriotsku priču o organizaciji lokalnih izbora po Izbornom zakonu Republike Srpske, sada pokušavaju da opoziciju uvuku u novu zamku nacionalnog jedinstva, koje SNSD ruši godinama unazad – rekao je Miličević.

On je istakao da SDS “u toj predstavi neće učestvovati” i neka, kako kaže, SNSD i njegovi sateliti sami gutaju svoje žabe.

Prethodni članakPozorišni festival Kustendorf na Mećavniku
Naredni članakLjekari upozoravaju da bi korona mogla da “izgleda minorno” u odnosu na OPASNOST OD BAKTERIJA otpornih na lijekove