MELINA NIJE NI JAJA ZNALA DA SPREMI KAD SMO SE UPOZNALI: Haris Džinović nikad iskreniji o PRIVATNOSTI

Haris Džinović otkrio je zbog čega ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

Pjevač kaže da jeste zahtevan, ali da nije namćor.

„Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtjevnog čovjeka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija. Sjećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista“, objašnjava Haris i dodaje da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici:

„Nisam nježan u saopštavanju kad neko pogrešno svira. Recimo desi se da mi bend jedan koncert svira fantastično, a drugi ispod svog nivoa, pa se vade na instrumente. To publika ne čuje, ali ja tačno znam kada neko odsvira nešto koliko je zainteresovan da to svira. Sve je stvar koncentracije, i nije da ne opraštam greške, samo ih ne priznajem. Muzika ti ne dozvoljava da grešis, a ne ja. I meni se desi da pogrešim i to me silno iznervira. U muzici moraš da budeš perfektan, jer ona ne priznaje ni jednu grešku, i iz nje sam prenio to u svoj život.“

Haris ističe da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze s obzirom da je već imao ustaljene rituale i navike.

„Svaka žena na svijetu ima ambiciju da promjeni čovjeka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomjeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovjek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promjene, ali uvijek se može naći kompomis i to je promjena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje djece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora“, ističe čuveni pjevač i dodaje da je Melina uz njega naučila da kuva:

„Isto sam kvalitetan kuvar koliko pjevač. Ne kuvam baš svakog dana jer djeca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu mjeru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao.“

Džinović je otkrio šta bi danas savjetovao malom Harisu od 15 godina.

„Prije svega taj Haris se ne bi ponašao tako, ne bi bio drčan, to tako ljudi vide, a ja to nisam vidio. Ne bi bio svojeglav, slušao bi starije koji ga usmeravaju. Bio bi bolji učenik, jer sam bježao sa časova pa su me izbacili iz gimnazije dva puta. Mali Haris je bio neozbiljan, a moraš da imaš disciplinu i da radiš, nije to samo bog ti dao glas i ja ću sa pjevam. Moraš da radiš konstantno“, rekao je Haris u emisiji „Ko sam tebi i šta sam sebi“ na televiziji K1.