Međunarodni košarkaški turnir povodom 50 godina postojanja KK Igokea

Sve je spremno za večerašnje otvaranje međunarodnog košarkaškog turnira u Banjaluci i Laktašima, na kojem će nastupiti velika imena i klubovi evropske košarke, a povodom proslave 50 godina Košarkaškog kluba Igokea iz Laktaša. Prenos na Radio televiziji Republike Srpske od 20.00 časova.

Prvu utakmicu igraju Igokea i CSKA iz Moskve na terenima Nacionalnog teniskog centra.

Sportski direktor KK Igokea Vuk Radivojević rekao je da će Međunarodni košarkaški turnir povodom 50 godina postojanja KK Igokea biti jedan od najkvalitetnijih turnira pred početak košarkaške sezone.

– Sve su ekipe jake i pripremaju se za početak sezone – izjavio je Radivojević.

Istakao je da je sve spremno za spektakl.

Košarkaški klub Igokea će od danas do 10. septembra biti domaćin košarkaškog spektakla na kojem će nastupiti renomirana imena poput Partizana, CSKA, Galatasaraja, Turk Telekoma i Hapoela iz Јerusalima.

Na specijalno uređenom centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, te u Sportskoj dvorani u Laktašima, publika će imati priliku da uživa u mečevima velikih evropskih klubova na kojem će osim domaćina, igrati gorostasi evropske košarke Partizan Mocartbet, CSKA, Turk Telekom, Galatasaraj NEF, Hapoel Јerusalem, a na parketu u Banjaluci zaigraće i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Riječ je o jedinstvenom sportskom događaju jer će se košarka igrati na otvorenom, a za ove namjene biće postavljen parket namijenjen za ovakvu igru, koji se postavlja i demontira u kratkom periodu.

Prethodni članakSastanak lidera SNSD-a, HDZ-a i “trojke” u Sarajevu
Naredni članakČović: Nastaviti raditi ovom dinamikom za kandidatski status do kraja godine