MARKO PJANOVIĆ IZRUČEN SRBIJI Vođa navijača Partizana osumnjičen za ubistvo Eskobara, a evo gdje se sada nalazi (FOTO)

Marko Pjanović, osumnjičen za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, izručen je prošle noći iz BiH.

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u Teškom ubistvu.

eskobar
FOTO: OLIVER BUNIĆ, MUP/RINGIER

Saslušao ga je sudija za prethodni postupak u zakonskom roku od 24 časa. Pjanović se sada nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora, a očekuje se da ga sasluša zamjenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage.

Uskoro se očekuje ekstradicija Azre Šabanović, koja je osumnjičena za pomaganje, a nalazi se u BiH.

Azra Šabanović

Podsjetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan prije ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gdje su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 časova nađu na pumpi u Rušnju gdje će mu dati novac, a on njima vozilo. Pjanović slovi za vođu navijača Partizana iz Brčkog.

Međutim, umjesto njih na pumpu su došle ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Eskobara 9. marta.

Eskobar je poznato ime u podzemlju, a za njega se čulo i nakon hapšenja klana Belivuk, kada je kod pripadnika grupe pronađeno vozilo na Radoševićevo ime, piše Blic.

Ubijeni Radošević slovi za vođu takozvanog nikšićkog klana, usko povezanog sa škaljarskim klanom.

Prethodni članakMuškarac uhapšen zbog sumnje da je prijetio Plenkoviću i članovima Vlade Hrvatske
Naredni članak“Nadam se da ćemo Natalija i ja zajedno jesti travu” Novak oduševljen uspjehom Srpkinje na Vimbldonu (VIDEO)