MARINA VISKOVIĆ ŠOKIRALA FANOVE “Udala bih se za milionera, maltretirala konobare i spremačice”

Pjevačica Marina Visković aktivna je na duštvenim mrežama gdje često dijeli savjete i iskustva o raznim temama, međutim ona je jednom prilikom na pitanje o poslu iznenadila sve odgovorom, ali kasnije priznala da se šali.

Naime, na pitanje u kojim poslovima bi se snašla da nije pjevačica, Marina je kao iz stopa odgovorila.

– Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odjeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide – napisala je ona, a potom otkrila da se ipak šali:

– Šalim se naravno, ja sam umjetnička duša cijela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav.

Takođe, na jednom od storija, Viskovićeva je priznala da se plaši udaje.

– Ja nešto baš imam paranoju od udaje cijeli život. Sve mislim nema više ništa od strasti, truda, osvajanja emocija, kao da postajem nečija lutka “sigurica”. Kao da će mrak, čitaj brak, da me pojede. Nisam sigurna da li će se pojaviti neko da me razuvjeri – bila je iskrena ona.

Marina je jednom prilikom objavila video na svom Instagramu u kojem je imala poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe.

Naime, pjevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa, prije svega iz tehničkih razloga.

– Viskoza ima jednu molbu za vas… Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate – rekla je ona jednom prilikom i dodala:

– Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumijevanju – rekla je Marina, piše Blic.

Prethodni članakHITOVI DONIJELI BOGATSTVO Dino Merlin za 80 miliona dolara “teži” od Zdravka Čolića
Naredni članakSkaj komunikacija Gačanina i Smajlovića: Šta OTKRIVAJU PORUKE vođe narko kartela “Tito i Dino” i osumnjičenog u akciji “Crna kravata 2”