Madona prikovana za krevet

Madona je i dalje “slaba i veoma umorna” tokom oporavka od bakterijske infekcije koja je dovela do toga da je prošle nedjelje hospitalizovana, nakon odlaganja njene predstojeće turneje.

Insajderi su za TMZ rekli da je 64-godišnja pop zvijezda uglavnom prikovana za krevet jer je i dalje “slaba i veoma umorna” nakon zdravstvenih problema koji su je prošle nedjelje doveli na odjeljenje intenzivne nege.

Zdravstvena kriza pjevačice uslijedila je uoči njene turneje “The Celebration Tour”, putovanja od 84 datuma koja je trebalo da počne 15. jula u Vankuveru u Rodžers areni. Međutim, nakon svega što joj se dogodilo prošle nedjelje, njen menadžer Gaj Oziri rekao je da će “u ovom trenutku morati da pauziraju sve obaveze, što uključuje i turneju”.

Madona je imala groznicu mjesec dana, rekli su insajderi, ali je sve držala u tajnosti u nadi da neće dovesti u rizik svoju turneju.

“Iako se Madona raduje što će se vratiti na posao što je prije moguće, ona ozbiljno shvata svoj oporavak i neće žuriti jer je prije svega fokusirana na svoje zdravlje”, navodi insajder.

Kazao je da pjevačica “ima nevjerovatan sistem podrške oko sebe i da cijeni svu ljubav koju je dobila” otkako je odvedena u bolnicu 24. juna.

Podsjetimo, ranije ove nedjelje, Madonina prijateljica i partnerka iz Njihove lige Rouzi O'Donel, 61, otkrila je kako se ona osjeća. Naime, nakon što je O'Donel podijelila snimak ekrana filma iz 1992. godine na svom Instagramu, obožavalac je pitao kako je Madona, na šta je ona odgovorila:

“Oporavlja se kod kuće. Ona je generalno veoma jaka”, rekla je Rozi u ponedjeljak.

Prethodni članakLukašenko potvrdio: Prigožin više nije u Bjelorusiji
Naredni članakMostar: Pronađen nepoznati predmet u vrećici, policija ogradila prostor trakama