LJUBAVNI HOROSKOP OD 22. DO 28. NOVEMBRA

Sudeći po rasporedu zvijezda i planeta, od 22. do 28. novembra čeka nas mirno vrijeme bez previranja i turbulencija, što znači da je idealno vrijeme za ljubav i romansu. Sve to zahvaljujući Merkuru, koji će 24. novembra ući u znak Strijelca. On će biti od pomoći svima koji su u potrazi za srećom. Evo šta nam donose zvijezde na ljubavnom planu u narednom periodu:

Ovan

Umijete da pokažete svijetu svoj osmjeh, optimizam i radost, vjeru u najbolje, što će naročito biti važno u sferi ljubavi. Ovnovi će u narednom periodu imati prilike da upoznaju nove ljude, a u onima koje već poznaju, da otkriju nove stvari, koje ranije nisu ni zamišljali.

Bik

Bik je među pet najzaljubljenijih znakova zodijaka, ali u tome nema ništa loše. Usamljeni Bikovi mogu slobodno da krenu u potragu za svojom srodnom dušom. Vodiće ih flert i romantika. Što se tiče zauzetih Bikova, trebalo bi više vremena da provode s porodicom nego na piću s prijateljima.

Blizanci

Najvažnija stvar ove nedelje je pozitivno razmišljanje. Okruženje Blizanaca će početi da se mijenja- nepotrebni ljudi će otići, a drugi će doći na njihovo mjesto. U slučaju svađe s drugima, trebalo bi prvi da se izivinite i tražite oproštaj. Ponos će vam u ovom trenutku biti najveći neprijatelj.

Rak

Zaljubljeni Rakovi će morati da budu što proaktivniji i hrabriji. Ako samo sjedite i čekate, ljubav neće doći sama od sebe. Svako ko je već u vezi, ili ima porodicu, trebalo bi da sa dragim osobama ima neku zajedničku aktivnost kako biste se što bolje povezali i ostvarili još bliskiji odnos.

Lav

Merkur je na njihovoj strani, tako da mogu da se u potpunosti posvete ljubavnoj sferi. Zaljubljeni Lavovi, koji su na početku veze, konačno drugoj strani mogu da priznaju svoja osjećanja i preduzmu neke konkretne korake. Za one slobodne, mogući su sastanci i nova prilika za ljubav.

Djevica

Očekuje se da će Djevica imati turbulencije početkom nedelje, sve dok Merkur ne pređe u znak Strijelca. Generalno, u vezi će vladati atmosfera ljubavi, razumjevanja i mira. Potrudite se da što više vremena posvetite voljenoj osobi.

Vaga

Povoljan položaj zvijezda donijeće vam priliku za nova putovanja i nove mogućnosti. Usamljene Vage treba više da se posvete svom ličnom životu jer je ovo sjajno vreme za upoznavanje, flertovanje i ćaskanje na sajtovima i aplikacijama za upoznavanje.

Škorpija

Slobodne Škorpije moći će ove nedelje da se oslobode usamljenosti. Ali da bi do toga došlo, morate ići na sastanke i ne plašiti se upoznavanja novih ljudi. Ljubav se može sakriti tamo gdje vam nije ni palo na pamet da je potražite. Samo treba da počnete da vjerujete u čuda, jer su ona zaista moguća!

Jarac

Prva dva dana u nedelji biće prilično teška za pripadnike ovog znaka, posebno u oblasti ljubavi. Ali, počev od 24. novembra, loše izglede u ovoj sferi nadomjestiće uspjeh na polju finansija koji donosi Merkur. Priuštite sebi vikend opuštanje van grada s voljenom osobom.

Vodolija

Zvijezde su na vašoj strani, pa će vam pomoći da ostvarite svoje najsmjelije ljubavne snove. Astrolozi savjetuju da što više uživate u životu i da organizujete romantične sastanke. Kraj novembra će predstavnicima ovog znaka biti najsrećniji period sa uspomenama i trenucima koje će dugo pamtiti.

Ribe

Ove nedelje, zvijezde i planete će vam pomoći u sklapanju novih poznanstava. U ovom periodu bićete privlačniji nego ikada što će umnogome olakšati komunikaciju sa suprotnim polom. Astrolozi savjetuju Ribama koji su dugo u vezi da probaju nešto novo- na primjer da nađu zajednički hobi s voljenom osobom.

Prethodni članakU Hrvatskoj prvi snijeg (VIDEO)
Naredni članakBajden ima namjeru, kandidovaće se za predsjednika 2024. godine